četrtek, 14. marec 2013

KAJ JE KUHINJSKO STEKLO?

 

PRAKTIČNO

Kuhinjsko steklo je tista reč, ki ti onemogoči, da bi nekajkrat letno užival v čiščenju zamaščenih in umazanih fug med kuhinjskimi ploščicami. 

Kuhinjsko steklo je tista stvar v kuhinji, ki ji doda tisti kanček vašega osebnega stila - pa naj bo z napisom, fotografijo ali grafiko. Celo najcenejša kuhinja, ki ste jo
kupili v trgovini IKEA, bo zaradi kuhinjskega stekla izgledala kar nekaj stopničk boljše.

TEORETIČNO

Kuhinjsko steklo je steklo, ki ga namestimo na steno za pultom in štedilnikom in nadomešča klasične ploščice. Zaradi številnih prednosti (o katerih bom pisal v eni od naslednjih objav) pa postaja tako mladim družinam kot starejšim parom in posameznikom vse bolj priljubljen.

Kuhinjska stekla so moja strast, kreativnost in veselje. In razlog, da še nimam prave spletne strani. Namesto, da bi izdeloval spletno stran, se v tem trenutku posvečam oblikovanju kuhinjskega stekla za eno izmed mojih strank. 

KONKRETNO

Tokrat pripravljam kreativno zasnovo, pri kateri grafika ne bo le del stekla, temveč se bo nadaljevala tudi na steni.

Eno izmed kuhinjskih stekel v nastajanju...

Žena pravi, da kadar pripravljam kuhinjsko steklo za stranke, čisto "padem not". In ne more se upreti, da ne bi malo pogodrnjala, ker ta domača kuhinja še ni prišla na vrsto. Če jo pocrkljam je takoj bolje. Ponavadi se potem skupaj razveseliva nove stranke :).

Verjetno bo kmalu po objavi tega zapisa zazvonil telefon in se bo zgodilo kakšno naročilo, česar se prav veselim! Če kuhinjska stekla zanimajo prav vas, kar zavrtite: 041 269 757

Moje ime je Tomaž in skupaj s poslovnim partnerjem Sebastjanom sva prava "maherja" pri izdelavi kuhinjskega stekla :) .



Ni komentarjev:

Objavite komentar